fbpx

Week 5: Dankbaarheid gaat je leven veranderen

We zijn alweer in week 5 aangekomen en deze week vertel ik je meer wat het ervaren van dankbaarheid, van wat er WEL is, voor je kan doen. Beluister hier de audio-opname van deze week over hoe dankbaarheid je leven kan veranderen.

Beluister hier de audio 'Dankbaarheid gaat je leven veranderen'

met Nina Rang

Schrijfopdracht

Pak je boekje er weer even bij en schrijf op waar jij dankbaar voor bent in jouw leven.
Soms is het lastig om dit te zien wanneer al een hele tijd probeert zwanger te worden…omdat je vooral focust op wat NIET lukt in het leven. Maar er is veel wat er WEL is.
In de audio geef ik inspiratie om je te helpen herinneren waar je zoal dankbaar voor kunt zijn. Hieronder nog even wat inspiratie in tekst.

Inspiratie

Een gezond lichaam, het hebben van je lichaam, je hormoonsysteem, je stem, je zintuigen, je gezin, je jeugd, deze menselijke ervaring, de taal/talen die je spreekt, het land waar je woont, je woning, alles wat je hebt of het nu veel is of weinig, je auto, fiets, scooter, het openbaar vervoer, de mogelijkheid tot reizen…

De baan die je hebt, dat je je eigen inkomen kunt vergaren, of je uitkering, een mooie ervaring tijdens deze week, de zon die schijnt, dat vandaag weer een nieuwe dag begint, voor je innerlijke kracht, voor de mensen om je heen, welke mensen in het bijzonder, voor je relatie(s), je ouders, broers en of zussen, je levenspartner, of dat je vrijgezel bent, voor je neefjes, nichtjes, voor de vrijheid die je hebt, dat je keuzes hebt…

Dankbaar voor deze dag, de mogelijkheden die het leven je geeft, dankbaar voor wie je bent, voor het kunnen doen van deze challenge, het kiezen voor jezelf, inspiratie, een bepaald boek, mensen die op je pad zijn gekomen, het nemen van tijd voor jezelf.

Dat er specialisten zijn die jou (kunnen) helpen, dat er medicatie bestaat die voor je kan werken, dat er behandelingen en mogelijkheden zijn die er vroeger niet waren….

Dankbaar dat je een relatie kunt aangaan, dat je er voor een ander kunt zijn, voor de kleding die je draagt, de persoonlijke verzorging die je jezelf geeft, dat je met bewustzijn bezig bent, dat jij verantwoordelijkheid neemt voor je leven, dat alles tijdelijk is … en nog veel meer.

Schrijf het op.. Succes!

Liefs,

Nina

Meedoen?

Deze pagina is onderdeel van de ‘ZelfZorgZomer’ van Zo graag een Baby.
Wil jij je ook inschrijven voor deze challenge, klik dan op onderstaande button!