fbpx

Week 4: Geluk vinden ondanks alles

Beluister hier de audio-opname van week 4 van de ZelfZorgZomer van Zo graag een Baby waarin ik je help uit te zoeken wat jou gelukkig maakt in het leven….ook als je nog niet zwanger bent…..En doe de opdrachten om dat voor jezelf helder te krijgen.

Beluister hier de audio 'Geluk vinden ondanks alles'

met Nina Rang

Schrijfopdracht

Schrijf eens voor jezelf op wat het is dat jou gelukkig maakt.

Je liefdesrelatie? Het avontuur opzoeken? Misschien reizen? Of specifiek alleen reizen of met een bepaald persoon?

Welke keuzes hebben je gelukkig gemaakt? Wanneer heb je echt voor jezelf gekozen? En hoe kun je dat in het hier en nu doen? Is er een bepaalde werksituatie die je gelukkig heeft gemaakt? En wat zorgde er dan voor dat je toen zo gelukkig was? Ben je blij met je woning?

Of zit jouw geluk met name in de natuur? Simpelweg de zonsopkomst. De natuur opzoeken. Mensen om je heen. Bepaalde mensen om je heen. Wie zijn er belangrijk voor jou?

Welke mensen voegen waarde toe aan jouw leven? Waar krijg je energie van? Waar heb je zelf invloed? Waar droom je al langer van, maar doe je (nog) niet. Hoe wil jij later terugkijken op je leven?

Door het op te schrijven, krijg je inzicht. En met inzicht, kun je stappen zetten!

Tip: Meer muziek luisteren

Herken je dat? Dat muziek je tot diep in je ziel kan raken? Het heeft invloed op je stemming. Daarom wil ik je vragen om meer muziek in je leven te brengen. Ik ga je op weg helpen… Welke muziek maakt jou gelukkig? Welke muziek brengt je terug naar je jeugd of pubertijd?

Welke muziek werd er gedraaid toen je uitging? Zijn er bepaalde nummers die je herinneren aan je eerste liefde? Welke muziek deel je met je partner? Of met een goede vriendin? Is er een bepaald nummer dat je terugbrengt naar je beste vakantie? Op welke muziek dans je graag?

Welke muziek raakt je? Van welke muziek kom jij tot rust? Welke piano-muziek vind je mooi? Of spirituele nummers? Wat komt er nu in je op of waar heb je nu zin in om naar te luisteren?

Ga wat vaker naar muziek luisteren, dat kan zo lekker zijn!

Luisterze en tot volgende week!

Liefs,

Nina

Meedoen?

Deze pagina is onderdeel van de ‘ZelfZorgZomer’ van Zo graag een Baby.
Wil jij je ook inschrijven voor deze challenge, klik dan op onderstaande button!