fbpx

Ik kan me goed voorstellen dat je dat hele Corona-virus enorm zat bent, nu al. Ik wel in ieder geval. Het gooit voor zoveel mensen enorm veel roet in het eten, laat staan wat het voor een invloed heeft op mensen die erg ziek zijn of zelfs overlijden en hun nabestaanden.

Ik hoop ontzettend dat jij/je geliefden en kennissen nog gezond zijn en dat je niet al teveel last hebt van alles wat er speelt.

Ikzelf ben gelukkig nog gezond en zo ook de mensen in mijn nabije omgeving. Dat geeft mij de kans om – hoe moeilijk ook – te zoeken naar een positieve eigenschap van de situatie waarin we nu zitten. Ik probeer te zoeken naar dingen die we nu juist wel kunnen doen, waar daar normaal gesproken weinig tijd of aandacht voor is. Dingen waar we nu eigenlijk toe gedwongen worden. Ik probeer me daarbij ook te verplaatsen in de vrouwen, zoals jij, waarbij het vervullen van de kinderwens nu op een lager pitje staat omdat ze niet terecht kunnen in de kliniek.

Een paar dingen die me te binnen schieten zijn:

  • Het nemen van rust en daarmee je lichaam en geest de kans geven te herstellen van behandelingen/mislukte pogingen/teleurstellingen/miskramen;
  • Het jezelf toestemming geven om stil te staan bij wat het met je doet dat je (nog steeds) een onvervulde kinderwens hebt;
  • Ervaren wat voor een invloed de fertiliteitsbehandelingen op je hebben (op lichaam en geest) nu je even geen behandeling hebt;
  • Weer even connecten met je partner en naar elkaar uitspreken hoe jullie er in staan en wat jullie behoeften zijn;
  • Bedenken of je op de goede weg zit of een plan maken met hoe je verder wil, als dat weer kan;
  • Aandacht besteden aan hoe jij je voelt en daar concreet iets mee doen.

Tsja, bij dat laatste punt kom ik om de hoek kijken. Ik weet dat mijn online coachprogramma je bij elk van deze punten kan helpen, maar vooral bij het laatste punt kan het een grote rol spelen. Op dit moment heb je misschien meer tijd en rust om een programma als dat van mij te volgen. Het geeft je de kans om je klaar te stomen, met meer rust, minder stress, minder spanning, meer veerkracht, voor wanneer je weer door kunt met het nastreven van je kinderwens.

In overleg met een aantal fertiliteitsartsen heb ik besloten om mijn online programma tijdelijk in prijs te verlagen zodat het voor vrouwen als jij gemakkelijker wordt om in te stappen. Dat heb je al voorbij zien komen waarschijnlijk. Als je het nog niet wist, weet dan dat deze aanbieding nog steeds geldig is. Ook kun je kiezen voor een bedrag in termijnen, zodat het niet een te grote hap uit je financiën is.

Een flink aantal vrouwen heeft al gebruik gemaakt van deze aanbieding, waaruit blijkt dat het inderdaad nodig is om juist nu de drempel naar psychosociale hulpverlening te verlagen en ervoor te zorgen dat dit op afstand mogelijk is. Want dat is het fijne aan een online programma: je kunt het vanuit huis doen, wanneer je wil en in je pyjama ;).

Ik hoop natuurlijk dat jij je nog oké voelt, maar mocht je denken: dit zou voor mij nu best fijn zijn, klik dan hier om het online programma voor €149 (ipv €319) te bestellen. Via deze link kun je kiezen voor deelbetaling (6 keer €25). 

Liefs,

Nina