fbpx

Ik hoor het geregeld: leuk wat je schrijft en post allemaal, maar wat heb ik nou echt aan een online programma? Waarom zou ik dat doen? Waarom zou ik daar (nog meer) geld aan uitgeven?

En weet je? Ik snap het HEEL goed dat je jezelf die vragen stelt. Toen ik zwanger wilde worden gaf ook ik liever mijn geld uit aan iets ‘concreets’ zoals acupunctuur of fertiliteitsmassage. Daar kon ik naartoe gaan, een behandeling krijgen en dan ging ik zitten wachten tot het hielp. Maar het hielp dus niet, dan ging ik maar weer Googelen en iets anders proberen.

Totdat ik het echt niet meer trok. Het constante **&^$^-gevoel dat ik had. De eenzaamheid, het verdriet, de pijn van elke teleurstelling, elk slecht nieuwsgesprek of foute echo zorgde ervoor dat ik het gevoel had dat de grond onder mijn voeten wegzakte. Ik leefde niet meer, maar werd geleefd.

Alles, maar dan ook ALLES stond in het teken van – zo snel mogelijk – een baby krijgen.

Ik had hulp nodig, van iemand die niet dichtbij me stond, maar van een afstandje kon zien wat er met mij gebeurde. Ik heb een aantal coachgesprekken gehad en in die sessies kwam het grote inzicht:

Ik legde alles buiten mezelf, ik gaf me over aan artsen, acupuncturisten, masseurs en ga zo maar door. In plaats van dat ik het binnen in mij ging zoeken. Dat ik wel degelijk zelf iets kon doen aan mijn situatie in plaats van lijdzaam zitten afwachten wat er ging gebeuren.

En nee, dat betekende niet dat ik al die tijd iets fout deed. Dat ik ‘ergens door’ niet zwanger werd (of bleef)….het betekende dat ik door mijn eigen kracht weer te hervinden, meer grip op de situatie kon krijgen. Beter kon dealen met teleurstellingen, beter kon praten met mijn partner, beter durfde te luisteren naar mijn eigen behoeften.

Ik leerde mijn gedachten te managen en het lukte me na een tijdje (echt niet 1,2,3) minder gestrest en gespannen te zijn, waardoor ik mijn lichaam en geest uiteindelijk de kans gaf om in de rust – en herstelmodus te komen.

Laten we eerlijk zijn: de situatie waar jij nu in zit is gewoonweg s*&^. Het voelt vreselijk. Je voelt je alleen en verdrietig en je weet niet wat je moet doen om dit rotgevoel, de stress en angst kwijt te raken.

Ik weet dat – door vallen en opstaan – nu wel en ik wil mijn kennis delen om jou te helpen. Het mooie is: ik weet dat het werkt, want het is precies wat ik zelf gedaan heb toen ik moeder wilde worden en het maar niet lukte. Na jaren van ellende ben ik nu de moeder van zelfs 4 kinderen…..iets wat ik NOOIT had verwacht toen ik er middenin zat.

Weet je? Ik snap je bezwaren, ik snap het allemaal….maar ik weet 1 ding zeker: als ik dit programma had gevolgd toen ik in de shit zat, had mijn shit nooit zo lang voortgeduurd.

Dat kan ik alleen maar achteraf zeggen, ook dat besef ik. Maar wat ik nou juist wil voorkomen is dat jij het ook achteraf pas zal inzien. Ik wil je NU helpen. Nu jij in de shit zit. Want juist op dit moment kan ik echt iets voor je betekenen.

En ja, dat kost geld. I wish it didn’t, maar het maken van een waardevol online programma (het programma staat qua inhoud gelijk aan 21 coachsessies van 2 uur) kost nou eenmaal geld, inzet, energie en tijd.

Dus als geld je bezwaar is: kies voor betalen in termijnen (zie FAQ’s) en ga een paar keer minder naar de kapper en uit eten. Want dit gaat je VEEL meer opleveren dan mooi haar en een gevulde maag. Het ultieme doel is dat het volgen van mijn programma – al is het maar een klein beetje – bijdraagt aan een dikke buik die niet door eten komt 😉.

Ohja, als je wil zien hoe het online programma eruitziet, klik dan even hier voor een korte rondleiding in het programma (ik zeg 19 onderdelen in het filmpje, maar het zijn er 21)!

Liefs,

Nina