fbpx

Het is even geleden dat ik tijd had om een blog te schrijven. Ik had het een beetje druk met het opknappen en inrichten van mijn nieuwe praktijk, het voeren van gesprekken, het maken van mijn online magazine (nog niet af helaas) en ga zo maar door.

Ik heb de afgelopen weken ook een aantal gesprekken met vrouwen die mijn online programma hebben gevolgd om te horen hoe zij het hebben ervaren. Stuk voor stuk zijn zij al jaren bezig om zwanger te worden en uiteindelijk op een punt belandt waarop ze er echt helemaal doorheen zitten. Ik wilde graag horen of en hoe het online programma voor hen heeft gewerkt.

Wat bij alle vrouwen hetzelfde is, is dat zij er pas na jaren van struggelen voor kiezen om aandacht aan henzelf te besteden, in hun geval door het volgen van mijn online programma. Alle vrouwen zijn op een punt belandt waar ze zich eigenlijk geen raad meer weten met de situatie. Ze zijn verlamd door angst, vaak verdrietig, geregeld boos en jaloers op hun omgeving en er spelen vaak nog allerlei andere zaken die pas aan het licht komen door het volgen van het online programma. Zaken die zorgen voor heel veel onbewuste stress.

Nu ik deze vrouwen gesproken heb is het zo bijzonder om te zien wat er met deze vrouwen is gebeurt in de weken/maanden dat ze het online programma volgen. Er zaten echt andere vrouwen tegenover me, met een totaal andere energie. De veranderingen die ze zelf omschrijven, bevestigen wat ik hoopte voor ze te kunnen betekenen.

Ze ervaren/voelen:

 • Heel veel erkenning en herkenning
 • Zich begrepen en geholpen
 • Inzicht in hun eigen belevingswereld
 • Meer rust
 • Minder negatieve gedachten
 • Meer positieve gedachten
 • Meer dankbare gevoelens
 • Minder stress
 • Meer erkenning voor de emotionele rollercoaster en begrip van waarom bepaalde emoties er zijn en hoe je ermee om kunt gaan
 • Meer liefde voor zichzelf
 • Meer begrip voor hun eigen situatie
 • Meer begrip voor hun partner en daardoor meer verbinding
 • Een positiever gevoel over de toekomst
 • Minder tijdsdruk
 • Duidelijkheid over hoe ze verder willen gaan
 • Meer controle over hun situatie
 • Minder angst voor de toekomst (die steekt nog wel eens de kop op, maar is niet meer overheersend)

Dit is een greep uit de ervaringen die ik te horen heb gekregen en ik ben er zo ontzettend trots op dat ik dit alles in mijn online programma heb weten te stoppen! Het heeft me een jaar gekost en een hoop energie, tijd, moeite (en geld), maar dat het dan zoveel betekent voor vrouwen, had ik echt niet durven dromen!

Maar……..

…..er is alleen 1 zinnetje dat ik steeds weer hoorde:

‘Had ik dit maar jaren eerder gedaan’. Dat zeggen ze namelijk ook stuk voor stuk.

Ik breek mijn hoofd erover….waarom wachten vrouwen zo lang met voor zichzelf kiezen? Wat maakt dat vrouwen maar door blijven ploeteren?

Ik zou zo graag willen dat als je dit leest, je beseft dat ik je ECHT kan helpen. Dat het niet een of andere commerciële truc is of geldklopperij (ja, het kost geld, anders kan ik dit werk niet blijven doen, als het kon zou ik het gratis aanbieden!). Ik weet het, de online programma’s en coaches schieten als paddenstoelen uit de grond….ik begrijp het best als je sceptisch bent, daarom bied ik ook de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kennis te maken….zodat je kunt zien dat ik van vlees en bloed ben ;)!

Ik zou willen dat je weet dat het zo zonde is om maar door te gaan, terwijl je eigenlijk heel veel last hebt van dat je kinderwens nog niet vervuld is. Maar dat je denkt dat je stoer en sterk moet blijven en constant door moet knallen. Je bent juist moedig als je erkent dat je even aandacht aan jezelf moet besteden nu. Dat het belangrijk is dat het goed met jou gaat, boven alles. Op die manier zorg je ervoor dat je niet dat punt bereikt waarop je het echt niet meer weet en dat je bijvoorbeeld niet meer kunt werken (dit gebeurt helaas vaker dan je denkt).

Ik zou willen dat je wist wat de vrouwen die je voorgingen nu weten: dat het programma heel diepgaand is en echt specifiek gaat over het hebben van een kinderwens die (nog) niet is uitgekomen. Dat je daardoor een vorm van houvast hebt. En dat het gewoon ook leuk is om te doen, omdat je jezelf een stuk beter leert kennen en je al snel beter voelt.

Maar wat ik boven alles zou willen is dat je niet wacht totdat je eigenlijk alleen nog maar bezig bent om je tranen in te houden…..

Het zou zo zonde zijn als je maar in stilte blijft lijden, terwijl je daar echt iets aan kunt doen.

Als je vragen hebt, stel ze me! Als je mij wil leren kennen, laten we kennismaken…..wil je liever een keer praten, kom bij me langs in mijn nieuwe praktijk in Den Haag (of als je ver weg woont kan het via Skype of Zoom)…..alles is mogelijk en ik ben er voor je. Op deze website maak je gemakkelijk een afspraak om kennis te maken of je boekt direct een coachgesprek.

Liefs,

Nina

Ps. Als je mij wil laten weten wat jou tegenhoudt om het online programma te volgen, dan zou ik dat superfijn vinden! Ik wil graag manieren vinden om zoveel mogelijk vrouwen te helpen, dus ik hoor het graag.