fbpx

Even voorstellen

Mijn naam is Nina Rang en ik ben met mijn coachpraktijk (in Den Haag) en het online programma ‘Zo graag een Baby’ begonnen omdat ik zelf te maken heb gehad met een onvervulde kinderwens en meerdere miskramen (4).

Gelukkig heb ik uiteindelijk mogen ervaren hoe het is om moeder te worden en daar ben ik nog elke dag dankbaar voor. Ik woon met mijn gezin in Den Haag en geef sinds enkele jaren vorm aan mijn missie om andere vrouwen de aandacht, tools, inzichten en informatie te geven die ook maar enigszins de pijn kunnen verzachten van het niet zwanger worden (of blijven). Enerzijds in de vorm van persoonlijke coachsessies, anderzijds in een volledig online coachtraject.

Bij mij was er sprake van PCOS en een bloedstollingsafwijking, waardoor het allemaal niet zo gemakkelijk ging als ik had gehoopt (understatement). Ik heb daardoor zelf ervaren hoeveel impact ‘niet zwanger worden/blijven’ op mijn leven, mijn relatie en op mijn gemoedstoestand heeft gehad. 

Hoewel ik lang heb gedacht het allemaal ‘zelf wel aan te kunnen’ heb ik op een gegeven moment een punt bereikt waarop ik het echt even niet meer zag zitten. Op dat moment kon ik niet de juiste hulp vinden. Het is mijn persoonlijke missie om andere vrouwen WEL de juiste hulp te bieden. Zodat we samen kunnen voorkomen dat zij ook dat punt bereiken.

Ik heb daarom mijn uiterste best gedaan om op basis van mijn eigen ervaringen + de kennis die ik heb opgedaan als professioneel coach een bijdrage te leveren aan deze gerichte zorg die zo ontzettend nodig is. Want het (mentale) effect van een onvervulde kinderwens op een mensenleven is groots. Het is zwaar. Het is moeilijk. Maar het kan beter. En als je dat wil, dan ben ik er voor je!

Je kunt altijd even contact opnemen (stuur een  e-mail) om samen te kijken of ik de juiste persoon voor jou ben en welke vorm van coaching passend is voor je.

Je kunt me ook volgen op Instagram en Facebook (zie icoontjes bovenaan deze pagina) of download mijn (gratis) e-book en ontvang alvast wat handige tips & tricks + regelmatige mails vol inspiratie, informatie en acties van Zo graag een Baby.

Liefs,

Nina