fbpx

In de media

Ik deel zo vaak als ik kan mijn persoonlijke verhaal. Omdat ik het heel belangrijk vind dat verhalen zoals de mijne gewoon verteld worden, zonder schaamte en in alle kwetsbaarheid.  Zodat jij weet dat je niet de enige bent en een (nog) onvervulde kinderwens en alles wat daarbij komt kijken iets is waar je over mag praten.

Hier deel ik mijn publicaties met je!

Met trots kan ik mededelen dat Zo graag een Baby een samenwerkingsverband aan gaat met VivaNeo Medisch Centrum Kinderwens in Leiderdorp. Deze fertiliteitskliniek zal het online coachprogramma gaan aanbieden aan patienten die in een fertiliteitstraject zitten, een miskraam hebben of uitbehandeld zijn. Lees hier het persbericht over de samenwerking!

Beluister hier de podcast die Lilian van Beemom maakte met mij als gast! We hebben het over hoe je beter met zwangerschapsaankondigingen kunt leren omgaan op rationeel en op onbewust niveau!

Mijn verhaal in Wendy Magazine van februari 2020!

In deze video van de Vlogkundige geef ik tips over hoe je met een miskraam kunt omgaan.

Dit artikel op www.themompany.nl gaat over secundaire kinderloosheid: als het niet lukt om een tweede (of derde etc) kindje te krijgen:

Een artikel in Mijn Geheim:

Mijn deelname aan het prachtige boek ‘Eindelijk moeder‘ vol verhalen over vrouwen die na een moeilijke weg moeder zijn geworden: