fbpx

Tsja, eigenlijk geloof ik er niet zo in: goede voornemens. Ik heb ze in ieder geval nooit echt lang nageleefd als ik ze had.

Waar ik wel in geloof is voor jezelf doelen stellen op het moment dat jij daartoe gemotiveerd bent. En omdat dat moment voor iedereen anders is, gebruik ik toch even het einde van het jaar om hier aandacht aan te besteden. Waarom? Omdat het kracht geeft en een gevoel van controle. Omdat richting geeft aan je leven en ervoor zorgt dat je doorleeft, ondanks alles. Omdat je een gevoel krijgt van: KOM MAAR OP 2020! En da’s een lekker gevoel!

Kijk, we weten allemaal dat je number 1 goal is om zwanger te worden in 2020 en als het even kan ook in dit jaar nog moeder worden. Ik weet het, dan moet je snel zwanger zijn….misschien niet zo heel realistisch.

Maar goed, dat is waar je zo ontzettend mee bezig bent. Dat is waarvoor je alle medische onderzoeken en behandelingen ondergaat. Waar je alles voor ‘on hold’ zet. Waar je zowat alles voor over hebt, zo niet ALLES.

Ok, duidelijk: zwanger worden is doel nummer 1.

Maar wat wil je nog meer in 2020? Voor jezelf?

Hoe wil je je voelen komend jaar?

Hoe wil je omgaan met teleurstellingen?
Hoe wil je dat je partner en jij hier samen doorheen komen?
Hoe wil je omgaan met verdriet, angst, boosheid, controleverlies en ga zo maar door….

Heb je daar überhaupt weleens over nagedacht?

Ok, dat zijn een hoop vragen! Misschien kun je nu gelijk even nadenken over wat jij VOOR JEZELF wil komend jaar. Het is nog niet het einde van het jaar, maar het kan best zijn dat je er even over na moet denken. Schrijf eens 5 doelen voor jezelf op die gaan over hoe je met jezelf en je onvervulde kinderwens om wil gaan in 2020:

1.

2.

3.

4.

5.

Ter inspiratie hier een lijstje dat ik voor mezelf heb gemaakt voor 2020 (ik heb geen kinderwens meer, maar wellicht haal je er toch inspiratie uit):

  1. Bedenken voor welke hobby’s ik meer ruimte en tijd wil maken…en dat dan ook DOEN
  2. Meer quality time doorbrengen met mijn partner (jaja, dat weekendje weg smaakte naar meer!)
  3. (VEEL) vaker gemasseerd worden 😊
  4. Zoveel mogelijk nieuwe plekken ontdekken en ervaren….er meer op uit dus
  5. Mijn coachpraktijk en programma’s ontwikkelen en verbeteren (heb je tips, let me know!)

Heb je moeite met het bedenken van 5 doelen? Ik help je graag! We kunnen dat tijdens een (gratis) kennismakingsgesprek bespreken als je wil.

Via www.zograageenbaby.nl/kennis-maken maak je gemakkelijk een afspraak in mijn online agenda.

Lukt het wel? Dan ben ik wel benieuwd naar je doelen! Mail me of deel ze op insta of fb en inspireer elkaar!

Liefs,

Nina