fbpx

Welkom!

Hier kunt u meer informatie vinden over het online programma van
Zo graag een Baby en het aanbod om gratis een half jaar onbeperkt toegang te krijgen voor uw patiënten.

Klik hier voor alle voorwaarden om mee te doen en hier voor de Algemene voorwaarden van Zo graag een Baby.

Aanmelden kan tot en met 14 februari 2024

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ik hoop van harte dat we er gezamenlijk in slagen zoveel mogelijk mensen met
een onvervulde kinderwens de steun te bieden die zij – nu meer dan ooit – nodig hebben.

Om meer te weten te komen over de inhoud van het online programma, hoe het programma vorm is gegeven en de
samenwerkingsmogelijkheden, klikt u op onderstaande buttons.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op via info@zograageenbaby.nl.

Een greep uit ervaringen van vrouwen die het online programma gevolgd hebben:

‘Het online programma Zo graag een Baby heeft mij precies de ondersteuning gegeven waar ik naar op zoek was in dit lastige proces. Het programma heeft ervoor gezorgd dat ik nieuwe inzichten heb ontwikkeld en dat ik me bewust ben geworden van zaken waar ik me eerder nog niet zo van bewust was. Het programma laat zien dat je zoveel meer kunt doen op het gebied van een onvervulde kinderwens. 

Door de meditatie oefeningen en opdrachten heb ik in deze onzekere periode vertrouwen gecreëerd. De meditatie oefeningen zijn op een mooie wijze verweven in het programma, voor mij een waardevolle houvast in deze lastige tijd. Met het programma van Zo graag een Baby heb ik inzicht gekregen hoe belangrijk het mentale aspect in dit verhaal is en hoe je hier meer aandacht aan kunt geven.’

Nadine, 34 jaar

‘De herkenning is heel fijn, je voelt aan alles dat dit programma gemaakt is door iemand die in hetzelfde schuitje heeft gezeten. Dat maakt dat precies de juiste onderwerpen aan bod komen en dat het verder gaat dan wat je zou verwachten. Je leert echt jezelf beter kennen en dat is waardevol voor meer dan alleen het leren omgaan met een onvervulde kinderwens, daar heb je je hele leven iets aan.’

Evelien, 37 jaar

‘Ik wou dat ik dit programma drie jaar geleden had gevolgd, dat had me een hoop onnodige stress gescheeld. Het lukt me nu stukken beter om te gaan met alle heftige emoties die er langskomen tijdens mijn traject. Natuurlijk is het nog steeds moeilijk, maar ik ervaar veel meer rust en maak nu keuzes die goed voor me zijn waardoor ik me gelukkiger voel’.

Eva, 39 jaar

‘Het programma geeft me veel inzicht in WAAROM ik me zo voel, waardoor ik veel meer begrip voor mijn gevoelens heb. Het helpt me ook om positiever naar de toekomst te kijken en niet steeds vanuit de angst dat het nooit zal lukken over mijn kinderwens nadenk. Ik ben dankbaar dat ik door middel van het programma echt iets kan doen aan hoe ik me voel’. 

Anna, 32 jaar

Met vriendelijke groet,

Nina Rang