fbpx

​​Waarom heeft jouw (nog) onvervulde kinderwens zoveel impact op je leven? 

Dat heeft meer redenen dan je nu misschien denkt. Denk eens aan de verschillende levensfases waarop een onvervulde kinderwens invloed heeft, als er geen kind komt word je ook geen oma. Of denk aan hoe je relatie onder druk kan komen te staan en de verlieservaringen die zich opstapelen naarmate het langer duurt om zwanger te worden. Of de band met vrienden, waarbij het wel lukt en waarbij je op steeds meer kinderfeestjes/babyshowers ‘moet’ komen.

Er zijn nog veel meer redenen waarom een onvervulde kinderwens verdomd veel pijn doet. Redenen waar je misschien nog geen weet van hebt, maar die er ondertussen voor zorgen dat je je nog nooit zo rot hebt gevoeld.

​​Die redenen kennen, dat geeft inzicht. Zoals bijvoorbeeld bij een cliënte van mij die onlangs het online programma heeft afgerond:

‘Het online programma Zo graag een Baby heeft mij precies de ondersteuning gegeven 
​waar ik naar op zoek was in dit lastige proces. Het programma heeft ervoor gezorgd dat ik nieuwe inzichten heb ontwikkeld en dat ik me bewust ben geworden van zaken waar ik me eerder nog niet zo van bewust was. Het programma laat zien dat je zoveel meer kunt doen op het gebied van een onvervulde kinderwens. 

Door de meditatie oefeningen en opdrachten heb ik in deze onzekere periode vertrouwen gecreëerd. De meditatie oefeningen zijn op een mooie wijze verweven in het programma, voor mij een waardevolle houvast in deze lastige tijd. Met het programma van Zo graag een Baby heb ik inzicht gekregen hoe belangrijk het mentale aspect in dit verhaal is en hoe je hier meer aandacht aan kunt geven.’  Nadine, 34 jaar

Maar waarom is dat dan zo belangrijk, om inzicht te krijgen in je situatie? 

Omdat die inzichten zorgen voor begrip op een dieper niveau. Op het moment dat je met meer begrip naar je situatie kunt kijken, ben je in staat om ook met meer mededogen naar jezelf (en naar je partner) te kijken. Dat zorgt voor een directe vermindering van spanning en stress.

In mijn online programma is dit het startpunt. Het leren kennen van ALLE redenen die een rol spelen bij een onvervulde kinderwens. Ook kijk je naar wat je kinderwens voor jou specifiek betekent. En voor je partner. 

​​En dan ontstaat er ineens begrip. Voor je situatie, voor jezelf en voor je partner. 
​Vanuit begrip kun je pas stappen vooruit zetten. Omdat je snapt, echt snapt, waarom je je voelt zoals je je nu voelt. ⁠

Om kennis te maken met Zo graag een Baby is het tijdelijk mogelijk om deze eerste module los te bestellen voor €47. Op die manier kun je nu direct iets doen aan hoe je je voelt en kun je kijken of het online programma iets voor je is :).

Als je de module hebt gevolgd, dan:​​

  • Krijg je inzicht in je situatie en wat er allemaal speelt in je hoofd
  • Snap je beter waarom een onvervulde kinderwens zo verdomd veel pijn doet
  • Ga je dieper contact maken met je kinderwens, jezelf en je partner
  • Lukt het beter om alles in perspectief te zien
  • Begrijp je elkaar beter, waardoor je er echt voor elkaar kunt zijn
  • Voel je je meer begrepen (ook door jezelf!) en minder eenzaam
  • Ga je direct stappen zetten naar minder stress en spanning rondom je kinderwens


Klik hier om meer te weten te komen!

⁠Liefs,

Nina